Promjene u polaganju predmeta Prometni propisi i sigurnosna pravila.

Od 6 mjeseca 2011 je uveden moderniziran način polaganja ovog predmeta, koji se izvodi putem računala, na način da svaki kandidat koji pristupa ispitu ima svoj unikatni ispit iz baze od oko 750 pitanja. Ispit ima 38 pitanja čiji maksimalni zbroj bodova iznosi 120, a za prolaz treba skupiti 108 bodova.

 

Povodom tih promjena AUTOŠKOLE KLINDIĆ su uvele nastavu koja se provodi kompletno na računalima (probni testovi, vježbe, te sve gradivo vezano za nastavni predmet Prometni propisi). A dodatnu literaturu (ispitna pitanja i priručnik) osigurava autoškola za svakog kandidata, za učenje kod kuće.

 

Pripreme za ispit se provode pomoću programa koji je jako sličan onome koji koristi HAK za provedbu ispita, što je jako rijedak slučaj gledajući na druge autoškole, jer AUTOŠKOLE KLINDIĆ također raspolažu s bazom od oko 1000 pitanja. Na taj način se kandidata jako kvalitetno priprema za ispit, te ćekandidat na nastavi proći sva pitanja koja bi ga mogla očekivati na ispitu. A svoje znanje će kandidati provjeravati probnim testovima koji su jako vjerna slika onih koji bi kandidat mogao dobiti na polaganju ispita.

Ovakv način rada na nastavi, osigurava kandidatima visoku prolaznost na ispitu iz Prometnih propisa.

  • 22ivan2

Leave a Comment